top of page

Luc & Marvin Koolen-van Erp

Wedding

Carolien was op zoveel vlakken een geweldige toevoeging op onze bruiloft. Ten eerste maakt ze supermooie foto's en legt ze op kundige wijze zowel spontane als geposeerde momenten vast. Daarnaast is ze een fantastische persoonlijkheid die helemaal paste in ons gezelschap en iedereen op zijn of haar gemak kon stellen. Op onze grote dag een echte steun en toeverlaat! Wij zijn Carolien in elk geval dankbaar voor haar skills en blij dat ze erbij was, wij raden aan iedereen haar aan, zonder twijfels!

Merel & Roeland

Wedding

Carolien heeft de mooiste dag van ons leven perfect vastgelegd. Ze denkt enorm goed mee met wat voor sfeer je wil vastleggen en zorgt ervoor dat al die magische momentjes ook op de foto's zo overkomen. Wat wij ook heel fijn vonden is hoe kalm en professioneel overkomt, ze denkt goed mee en geeft aanwijzingen, maar weet tegelijkertijd op de achtergrond te zijn en niet op te vallen. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoelt tijdens onze loveshoot en ze zorgt altijd voor een natuurlijke lach op de foto's! Wij zijn enorm blij met het resultaat, super bedankt Carolien!

Annefleur en Cornel

Wedding

Carolien is fantastisch! Tijdens de gesprekken voor de bruiloft heeft ze echt geluisterd en we konden gelijk goed met haar lachen. Ook gaf ze toen al veel tips over bruiloften in het algemeen waar we veel aan hebben gehad, een soort weddingplanner en fotografe in één!
Op de dag zelf bracht ze een heerlijke rust met zich mee wat enorm welkom is op een bruiloft. Er was een hele fijne relaxte sfeer en Carolien hield de tijd goed voor ons in de gaten. Wij mochten onverwachts op een mooie locatie foto's maken en daarin liet Carolien zien hoe kundig en flexibel ze is. Van onze gasten hebben we niets dan goeds over haar gehoord! Toen we na een geweldige dag in de auto terug naar huis zaten stuurde ze al een preview, en wat waren die foto's mooi! Uiteindelijke hebben we alle foto's in een handige online galerij gekregen, wat het makkelijk maakte om de foto's aan al onze vrienden en familie te laten zien! De foto's zijn echt van super kwaliteit en geven de sfeer perfect weer. Wij zouden Carolien echt aan iedereen aanraden, ze is goud waard:)

Tim & Melissa

Wedding

Carolien heeft onze bruiloft gefotografeerd op 2 juli 2022. Carolien is een heel erg fijn persoon in omgang. Zij is heel spontaan waardoor wij ons snel op ons gemak voelde hij haar. Een van de dingen die ik zo prettig vond is dat zij heel eerlijk is. Zo gaf zij bijvoorbeeld aan als mijn haar precies niet goed zat voor de foto. Dit hoorde ik ook terug van veel gasten, waardoor iedereen goed op de foto’s stond. Carolien is op veel momenten ‘onzichtbaar’, maar anderzijds kan zij in grote groepen zeker de leiding pakken. Zij heeft hele spontane foto’s gemaakt, waardoor de foto’s heel oprecht zijn en elk moment is vastgesteld. Carolien is enorm flexibel en heeft in elk opzicht meegedacht in onze wensen. Het eindresultaat is verbluffend. Zij heeft heel veel foto’s toegestuurd en stuk voor stuk zijn ze prachtig. Ik zou Carolien aan iedereen aanbevelen!!!

Collin & Rianne

Wedding

Carolien was de fotografe van onze bruiloft. Echt een aanrader!
We hebben vooraf een prewedding shoot gedaan waardoor je even kan 'oefenen' en weet wat je van elkaar kan verwachten.
Carolien stelt je op je gemak voor de camera waardoor de foto's spontaan en echt worden. Tijdens de grote dag fotografeert ze alle mooie momenten terwijl je het niet eens door hebt.
Wij zijn super blij met het eind resultaat, bedankt!

Megan & Stefan

Couple Shoot

Wij kunnen bijna niet geloven hoe mooi de foto's zijn geworden! Wow. Carolien heeft niet alleen onwijs veel talent, maar ze is ook heel aardig, lief, spontaan & relaxed. Ze heeft ons meteen op ons gemak gesteld en we hebben zo veel gelachen tijdens de shoot. Carolien, dankjewel! Wij zijn ontzettend blij met de resultaat!

Sanne & Branko

Wedding

Carolien kan verschrikkelijk goed een gevoel vertalen naar een plaatje! Liefdevolle foto’s. We grappen wel eens dat ze onze ‘huisfotograaf’ is. We leerde haar kennen voor een couple shoot, daarna heeft ze een zwangerschapschapshoot gedaan, vervolgens de newborn shoot met onze dochter en daarna onze bruiloft. Ohja en ze heeft later ook de eerste verjaardag van onze dochter vastgelegd en daarna nog een gezinsshoot gedaan. Eerlijk? Ook al legt ze al onze belangrijke en waardevolle momenten vast, haar kwaliteiten verdienen meer dan de term ‘huisfotograaf’. We zijn verliefd op haar werk, maar ook op Carolien als persoon! En we boeken haar weer voor mijn tweede zwangerschap en de geboorte van ons tweede kindje! Twijfel je? Niet doen, maar boeken! De foto’s zijn me ontzettend dierbaar!

Marius & Corinda

Wedding

Op zoek naar een lieve, getalenteerde, grappige en ontspannen fotograaf? Zeker Carolien kiezen! Wij zouden haar in ieder geval zo weer kiezen. We zijn ondersteboven van het resultaat, maar ook van de gezelligheid (dat kregen we ook veel terug van onze gasten) die ze met zich meebracht op de dag en tijdens de shoot. Met veel humor gaf ze zowel ons als onze gasten goede aanwijzingen en we genieten nog elke dag van de foto's. Ze heeft de sfeer van de dag zo goed weten vast te leggen. Mega bedankt en tot de volgende shoot! :)

Jasper & Sophie

Wedding

Wat is Carolien fantastisch in wat ze doet. Ze heeft onze dag zo goed vastgelegd! Elk moment is zo eerlijk en vol emotie. Met tranende ogen en enorme dankbaarheid hebben we alle beelden bekeken en telkens wanneer we de foto’s bekijken zijn we weer helemaal terug op onze dag. Ze stelde ons ook enorm op ons gemak tijdens de pre-wedding shoot, zodat we op onze dag zelf geen moment nerveus waren over de foto’s. En tijdens onze dag hebben we eigenlijk niet eens gemerkt dát ze er was, zó goed is ze! En het downloaden + delen van de foto’s was daarnaast super geregeld met een makkelijk systeem waarbij wij zelf aan konden geven wat we met anderen wilden delen. Wij zouden Carolien aan iedereen aanbevelen!! En Carolien; nogmaals heel heel héél hartelijk dank!

Christian & Maxime

Wedding

Wij hadden onze bruiloft door niemand anders willen laten fotograferen dan Carolien! Ze is super relaxed, lief en geeft hele fijne aanwijzingen. Wat het nog fijner maakte is dat wij haar al kenden, dus ook wij waren relaxed. Tijdens de dag hebben we haar bijna niet gezien, maar we waren verbaasd over hoe veel oog voor details ze heeft. Kortom, topdag, topfoto's en topfotograaf! Bedankt Caar, we kijken uit naar het album :)

Roy & Nikita

Couple Shoot

Wat hebben wij een fijne shoot met Carolien gehad! Ik was 34 weken zwanger en zij heeft dit zo mooi vast weten te leggen! Op locatie heeft ze ons zo erg op ons gemak gesteld en kwam met goede ideeën voor verschillende poses. Alles voelde heel natuurlijk en helemaal niet ongemakkelijk. En dat zie je zeker terug op onze foto’s! Jammer dat wij Carolien nog niet kende toen we gingen trouwen anders hadden we zeker voor haar gekozen. Maar we zullen haar zeker nog een keer vragen om onze kleine man vast te leggen!

Mark en Caroline

Couple Shoot

Zwangerschap, een moment wat natuurlijk maar even duurt. Hoe mooi is het om dat moment vast te leggen voor de camera. Tussen de weilanden en molens vonden we een fantastisch plekje. Carolien wist onze zwangerschap op een mooie en liefdevolle manier vast te leggen. Wij zijn zo blij met deze waardevolle foto’s. Wij kunnen niet wachten om ook onze kleine vast te laten leggen door Carolien.

bottom of page